România pierde meciul de dublu la tenis de masă în confruntarea pe echipe la Jocurile Olimpice

Elizabeta Samara şi Adina Diaconu au pierdut luni primul meci al confruntării pe echipe la tenis de masă feminin de la Jocurile Olimpice. România întâlneşte în optimile de finală echipa Indiei. Archana Girish Kamath şi Sreeja Akula s-au impus cu 3-0 în meciul de dublu.

Urmărește
376 afișări
Imaginea articolului România pierde meciul de dublu la tenis de masă în confruntarea pe echipe la Jocurile Olimpice

Sursa foto: Facebook

Elizabeta Samara şi Adina Diaconu nu au reuşit să dea o replică adecvată dublului indian, mai bine sudat. Româncele au avut o şansă de a câştiga un set în al doilea act, dar au pierdut singura minge de set pe care au avut-o.

Indiencele au câştigat cu 30, scor pe seturi 11-9, 12-10, 11-7.

Urmează meciurile de simplu dintre Bernadette Szocs cu Manika Batra şi Elizabeta Samara cu Sreeja Akula.

Se califică în sferturi echipa care câştigă trei meciuri din cinci posibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici