România şi Ungaria joacă vineri în sferturile de finală ale FIBA U20 EuroBasket - Piteşti 2024

România întâlneşte vineri Ungaria în sferturile de finală ale FIBA U20 EuroBasket - Piteşti 2024, Division B. Tricolorii au încheiat Grupa D pe primul loc, urmaţi de reprezentativa Georgiei, iar vineri, de la ora 18:00, în Piteşti Arena, România va întâlni Ungaria.

Urmărește
74 afișări
Imaginea articolului România şi Ungaria joacă vineri în sferturile de finală ale FIBA U20 EuroBasket - Piteşti 2024

România şi Ungaria joacă vineri în sferturile de finală ale FIBA U20 EuroBasket - Piteşti 2024

Maghiarii s-au clasat pe locul secund în Grupa C, după o victorie surprinzătoare cu liderul Suedia.

Meciul de vineri este unul crucial pentru băieţii noştri, în drumul către medaliile FIBA U20 EuroBasket - Piteşti 2024 Division B.

Clasarea pe podium este echivalentă cu promovarea în Divizia A valorică, iar tricolorii au nevoie de sprijinul major al suporterilor în tribunele Piteşti Arena.

Accesul spectatorilor la meci este gratuit, fanii fiind invitaţi să vină îmbrăcaţi în galben pentru a-i susţine pe tricolori.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit la acest nivel de vârstă, de două ori, în 2013 şi 2015, ambele meciuri fiind câştigate de maghiari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baschet,
fiba,
ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici