România termină pe locul 14 Campionatul European pentru Naţionala de Polo U19 Feminin

În ultimul meci, echipa ţării noastre a învins Bulgaria cu 13-5.

Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului România termină pe locul 14 Campionatul European pentru Naţionala de Polo U19 Feminin

România termină pe locul 14 Campionatul European pentru Naţionala de Polo U19 Feminin

„Final de Campionat European pentru Naţionala de Polo U19 Feminin. Victorie în ultimul meci din cadrul Campionathlui European U19”, anunţă Federaţia Română de Polo.

În ultimul meci, echipa ţării noastre a învins Bulgaria cu scorul de 13-5.

„România termină competiţia pe locul 14. A fost o competiţie intensă şi plină de emoţii pentru fetele noastre. Suntem mândri de efortul şi dedicarea lor pe parcursul acestui turneu”, adaugă FRP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
polo,
campionat,
european

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici