România va găzdui pentru a doua oară o ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2027

  • Comitetul Olimpic şi Sportiv român a anunţat vineri că România va oorganiza pentru a doua oară ediţia de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European din 2027.
  • Iniţiativa a fost aprobată de Guvernul României şi ratificată şi de Adunarea Generală a Asociaţiei Comitetelor Olimpice Europene.
136 afișări
Imaginea articolului România va găzdui pentru a doua oară o ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2027

România va găzdui pentru a doua oară o ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2027

FOTE 2027 se va desfăşura în regiunea Braşov.

„Ediţia FOTE Braşov 2013 a fost un mare succes şi beneficiem deja de infrastructură îmbunătăţită pentru organizarea Festivalului, peste patru ani. Avem sprijinul Gvernului României şi al autorităţilor locale din regiunea Braşov”, a precizat Mihai Covaliu, preşedintele COSR.

La FOTE Braşov 2013, sportivii români au cucerit trei medalii – una de aur - Emil Imre, short-track 1000 m, şi două de argint, prin Dorottya Buzas - biatlon 6 km sprint şi Emil Imre -short-track 1000 m.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici