Rybakina pune capăt la Stuttgart seriei de 10 victorii consecutive a lui Swiatek şi ajunge în finală

  • Elena Rybakina a pus capăt, sâmbătă, încercării lui Iga Swiatek de a obţine un al treilea titlu la turneul de tenis WTA 500 de la Stuttgart.
  • Rybakina a obţinut o victorie cu 6-3, 4-6, 6-3 în semifinale.
  • În finală o va întâlni pe Koshtiuk sau pe Vondrousova.
157 afișări
Imaginea articolului Rybakina pune capăt la Stuttgart seriei de 10 victorii consecutive a lui Swiatek şi ajunge în finală

Elena Rybakina

Victoria în 2 ore şi 49 de minute a lui Rybakina a întrerupt seria de 10 victorii consecutive a lui Swiatek la acest turneu şi asigură încoronarea unui nou campion la Stuttgart. Rybakina o va înfrunta pe învingătoarea celei de-a doua semifinale de sâmbătă, dintre Marketa Vondrousova, cap de serie numărul 6, şi Marta Kostyuk.

Rybakina reuşeste astfel să învingă pentru a cincea oară o jucătoare clasată pe primul loc în clasamentul mondial, iar patru dintre aceste meciuri au fost împotriva lui Swiatek. Kazahaka se află la a cincea finală a sezonului şi poate să adauge un nou trofeu la triumfurile de la Adelaide şi Abu Dhabi. De asemenea, ea a fost vicecampioană la Doha şi Miami.

Rybakina este prima jucătoare care reuşeşte să ajungă în cinci finale în primele patru luni ale sezonului, de la Victoria Azarenka în 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici