Scandal la olandezi. Selecţionerul Koeman i-a transmis unui fotbalist care a ales să joace la arabi „să uite de echipa naţională”

Naţionala de fotbal a Olandei, care a eliminat România de la EURO 2024, stă pe un butoi cu pulbere.

Urmărește
448 afișări
Imaginea articolului Scandal la olandezi. Selecţionerul Koeman i-a transmis unui fotbalist care a ales să joace la arabi „să uite de echipa naţională”

Ronald Koeman

Petro-dolarii arabilor bagă zâzanie în Europa. Atacantul olandez Steven Bergwijn a ales milioanele celor de Al-Ittihad, dar a intrat în conflict cu Ronald Koeman, antrenorul său de la echipa naţională a Olandei. 

„Alegerea lui Bergwijn nu are nimic de-a face cu sportul, cu ambiţia şi cu dorinţa de a creşte. Porţile echipei naţionale sunt închise pentru el”, a acuzat Koeman.

Este rar ca un selecţioner să spună astfel de lucruri într-o conferinţă de presă. Koeman nu s-a oprit: „Este de neconceput să faci o asemenea alegere la 26 de ani. Nu îl mai chem, să uite de echipa naţională”.

Răspunsul a sosit 24 de ore mai târziu. Jucătorul, care la începutul acestei luni a ales să se mute în Arabia pentru 21 de milioane (cu un salariu de 10 milioane pe sezon), părăsind-o pe Ajax Amsterdam, a comentat:

„Eu sunt cel care nu va mai juca pentru un astfel de antrenor. Este evident că partea economică are ceva de-a face, evident că mi-a influenţat alegerea, dar există şi o componentă sportivă.

Voi juca cu Benzema, Kanté, Fabinho şi cu mulţi alţi campioni. Consider echipa naţională importantă, dar nu cu el antrenor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici