Sepsi OSK Sfântu Gheorghe învinge Gloria Buzău şi urcă în fotoliul de lider al Superligii

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a devenit singura echipă, cu un meci înainte de finalul etapei a doua, care are maximum de puncte în Superligă.
  • Covăsnenii au învins luni în deplasare pe Gloria Buzău, scor 1-2 (0-2).
  • Buzoienii au marcat un gol în ultimul minut de joc, anulat însă de VAR pentru offside.
Urmărește
171 afișări
Imaginea articolului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe învinge Gloria Buzău şi urcă în fotoliul de lider al Superligii

Sursa foto: Facebook

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este singura echipă cu 6 puncte din 6 posibile, după primele două etape ale Superligii, înainte de meciul dintre Oţelul Galaţi şi Farul Constanţa, gălăţenii putând bifa şi ei aceeaşi performanţă.

Ciobotariu a deschis scorul în minutul 12, cu o lovitură de cap, după un corner, iar Coman a punctat pentru 0-2, după o jumătate de oră de joc, cu o execuţie din faţa porţii, după ce Greab a respins un şut al lui al lui Varga.

În repriza secundă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a retras deliberat şi gazdele au redus din diferenţă în minutul 86, prin Tescan, care a marcat cu o lovitură de cap din careul mic, la capătul unui corner.

În minutul 90+4, buzoienii au egalat, tot după un corner, însă reuşita a fost invalidată pentru un ofside semnalat de asistentul VAR.

Gloria Buzău rămâne cu un punct, după remiza supriză din prima etapă, din deplasarea de la Petrolul Ploieşti, în timp ce Sepsi OSK Sfântu Gheorghe trece pe primul loc în clasament.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici