Simona Halep revine la fileu pe 3 august, la Palermo

  • Simona Halep a anunţat că va participa la turneul de la Palermo, care începe pe 3 august
  • Este prima competiţie la care românca va juca după pandemia de coronavirus
  • Simona Halep: "Mi-am dat seama după perioada asta că locul meu este pe teren"
645 afișări
Imaginea articolului Simona Halep revine la fileu pe 3 august, la Palermo

Sursa FOTO: Instagram Simona Halep

Dacă îţi era dor s-o vezi din nou pe Simona Halep în acţiune, trebuie să ştii că aşteptarea este aproape de sfârşit. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a anunţat că va participa la turneul de la Palermo, care începe de pe 3 august. Halep n-a mai fost acolo de 10 ani.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a dezvăluit într-un interviu acordat Ralucăi Olaru şi ce are de gând să facă după ce îşi va încheia cariera. 

„Să ştii că m-am gândit, cu pandemia de-acum. Vreau să mai joc tenis. Mi-am dat seama după perioada asta că locul meu este pe teren şi mă face să trăiesc cu adevărat. Aşa că următorii 3-4-5 ani o să mai joc tenis. După aceea aş vrea să îmi fac familie, adică copilaşi. Vreau să mă dedic copilaşulDupă aceea o să mă întorc în tenis, dar mi-aş dori să mă dezvolt şi în alte părţi, nu doar în sport. La televizor şi la interviuri n-o să mă vedeţi, că nu îmi place să vorbesc. Ceva concret nu am, sunt încă cu expresia cu capul în nori”, a mărturisit Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici