Sinner-Alcaraz, în finala turneului China Open

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner vor juca miercuri în finala China Open.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Sinner-Alcaraz, în finala turneului China Open

Sinner-Alcaraz, în finala turneului China Open

Spaniolul Alcaraz, numărul trei mondial, a avut nevoie de 88 de minute, marţi, pentru a obţine o victorie cu 7-5 6-3 împotriva lui Daniil Medvedev. Aceasta este a opta victorie consecutivă a jucătorului în vârstă de 21 de ani de la înfrângerea din turul al doilea de la US Open.

Sinner, numărul unu mondial şi campionul în exerciţiu, a ajuns în finală cu o victorie cu 6-3 7-6 (7-3) în faţa chinezului Bu Yunchaokete. Italianul, în vârstă de 23 de ani, concurează la Beijing după ce Agenţia Mondială Antidoping (Wada) a anunţat sâmbătă că face apel împotriva deciziei de a-l exonera de orice vină după ce a fost depistat pozitiv de două ori la o substanţă interzisă, scrie BBC.

„Va fi un meci greu”, a declarat Sinner. „Ne cunoaştem foarte bine, dar fiecare meci este diferit. Sunt fericit să fiu în finală”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici