Şoc în grupa Franţei: Austria învinge Olanda şi termină pe primul loc. România va juca cu Franţa în optimi dacă termină grupa pe locul 2

Austria, Franţa şi Olanda s-au calificat marţi în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania. Austria, echipa cea mai slab cotată, a furnizat surpriza, câştigând grupa, cu 6 puncte, profitând de semieşecul Franţei, în confruntarea din ultimul meci, cu Polonia.

952 afișări
Imaginea articolului Şoc în grupa Franţei: Austria învinge Olanda şi termină pe primul loc. România va juca cu Franţa în optimi dacă termină grupa pe locul 2

Şoc în grupa Franţei: Austria învinge Olanda şi termină pe primul loc

Cel mai disputat meci al Grupei D, în ultima rundă, le-a adus faţă în faţă pe Olanda şi Austria. Cu o victorie, Olanda putea câştiga grupa, însă austriecii nu au fost de acord, câştigând la Berlin cu 3-2 (1-0).

În celălalt meci, disputat la aceaşi oră, Franţa a condus Polonia, după un penalty transformat de Mbappe, dar Lewandowski a egalat, din a doua încercare, tot de la punctul cu var.

Astfel, Austria câştigă grupa, cu 6 puncte, urmată de Franţa, cu 5, Olanda, cu 4 şi Polonia cu un singur punct.

Rezultatul are impact ţi pentru România. Astfel în cazul în care vom termina pe 2 grupa vom juca cu Franţa în optimi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
austria,
olanda,
franţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici