Şoc în NBA: campioana Denver Nuggets, eliminată de Minnesota Timberwolves

MVP-ul Nikola Jokic n-a putut-o salva pe Denver de la eşec în meciul 7 contând pentru semifinalele Conferinţei de Vest.

179 afișări
Imaginea articolului Şoc în NBA: campioana Denver Nuggets, eliminată de Minnesota Timberwolves

Şoc în NBA: campioana Denver Nuggets, eliminată de Minnesota Timberwolves

În sala „Ball Arena” din Denver, azi-noapte, Minnesota Timberwolves s-a impus cu 98-90 în meciul decisiv cu Denver Nuggets. Cu 4-3 la general, cntinuă cursa spre inelele de campioni.

Oaspeţii au făcut diferenţa în partea a doua a meciului. Ultimele două sferturi au fost câştigate de „lupi” cu 28-14 şi cu 32-23.

Oaspeţii au revenit de la -20 pe tabelă în repriza a doua.

Nicio formaţie până acum în istoria play-off-ului nu revenise în Game 7 după ce a fost condusă cu peste 11 puncte la pauză. „Lupii” erau în dezavantaj cu 15 puncte, după primele 24 de minute.

Principalii marcatori au fost, de la vizitatori, Towns (23p), McDaniels (21p) şi Edwards (16p). Pentru Denver au punctat cel mai mult Murray - 35p şi Jokic - 34p.

În finala Conferinţei, Minnesota se va duela cu Dallas Maveriks, condusă de slovenul Luka Doncic.

În Conferinţa de Est, finala va fi disputată de Boston Celtics şi de Indiana Pacers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici