Steaua şi Petrolul, sancţionate cu câte 10.000 de lei

Cluburile Steaua şi Petrolul Ploieşti au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru incidentele provocate de suporteri la meciul direct din etapa a XXVII-a a Ligii I.

181 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Petrolul, sancţionate cu câte 10.000 de lei

Steaua şi Petrolul, sancţionate cu câte 10.000 de lei (Imagine: MediafaxFoto)

În timpul partidei, fanii celor două formaţii au scandat trivialităţi, iar din galeria echipei Steaua s-au aruncat cu diverse obiecte în teren.

Conform site-ului oficial al LPF, Comisia de Disciplină a admis cererea de revizuire a clubului Oţelul Galaţi în ceea ce priveşte hotărârea din 9 aprilie, reducând sancţiunea de la 15.000 la 7.500 de lei.

Directorul sportiv al grupării Astra Giurgiu, Mihai Matei, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate de 640 lei pentru depăşirea spaţiului tehnic în timpul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

De asemenea, membrii comisiei i-au sancţionat pe jucătorii eliminaţi în etapa a XXVII-a după cum urmează: Mihai Bălaşa (Viitorul Constanţa) - 2 etape şi 2.000 lei penalitate sportivă; Alexandru Coman (Rapid) - 1 etapă şi 740 de lei; Emilian Dolha (Gloria Bistriţa) - 1 etapă şi 740 de lei; Eric de Oliveira (Gaz Metan Mediaş) - 2 etape şi 3.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici