Şumudică a anunţat că demisionează de la Rizespor, după ce a pierdut în SuperLiga Turciei: ”Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă”

  • Rizespor a fost învinsă de Kayserispor, scor 1-2.
  • La finalul partidei, Marius Şumudică a anunţat că vrea să demisioneze.
  • De la instalarea sa pe banca lui Rizespor, Marius Şumudică a reuşit să obţină doar 3 remize din 7 meciuri.
293 afișări
Imaginea articolului Şumudică a anunţat că demisionează de la Rizespor, după ce a pierdut în SuperLiga Turciei: ”Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă”
Rizespor a fost învinsă de Kayserispor, scor 1-2. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Rizepor a egalat în minutul 73, dar nu a avut puterea să menţină rezultatul. Cristian Săpunaru a fost singurul român care a evoluat la gazde, el fiind introdus doar din minutul 82.
 
La finalul partidei, Marius Şumudică şi-a anunţat demisia. Acesta a spus că simte că a ajuns la ”capătul drumului,” dar că are si probleme de sănătate din cauza stresului. Antrenorul român a recunoacut că există neînţelegeri între el şi echipă. 
 
Prezint scuzele mele suporterilor şi ţin să mulţumesc conducerii, care a avut încredere în mine şi în staff-ul meu. Am ajuns la capătul drumului aici, sunt neînţelegeri, nu vreau să-mi pun viaţa în pericol”, a declarat Marius Şumudică după meci, notează Ajans53.
 
Marius Şumudică a debutat pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie. După înfrângerea cu Kayserispor, Rizespor a coborât pe locul 16 în clasament.
 
De la instalarea sa pe banca lui Rizespor, Marius Şumudică a reuşit să obţină doar 3 remize din 7 meciuri. 
 
Surpriza etapei: Galatasaray, învinsă de ultima clasată
 
O surpriză de proporţii a avut loc în Super Liga Turciei, miercuri seara, în etapa a 29-a a campionatului. Ultima clasată Ankaragucu, a reuşit să învingă liderul la zi al competiţiei, pe Galatasaray Istanbul, cu 2-1.

Gazdele au marcat prin Akdag, din penalty, în minutul 45+1 şi prin Lobjanidze, în minutul 55. Galatasaray a dominat categoric partida, mai ales din punct de vedere teritorial şi al posesiei, nereuşind însă să producă prea multe ocazii consistente în faţa porţii adverse.

Golul de onoare a fost marcat în prelungirile partidei de Akturkoglu. Galata a jucat în 10 oameni, din minutul 57, când Mostafa Mohamed a primit cartonaş roşu direct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici