„Sunt fericită că am luptat şi nu am renunţat” – Simona Radiş, vicecampioană olimpică la Paris 2024

Simona Radiş şi Ancuţei Bodnar au devenit joi vicecampioane olimpice la Paris 2024. Multiplele medaliate în proba de dublu vâsle feminin, inclusiv cu aur la Tokyo 2020, când au reuşit cel mai bun timp olimpic al probei (6:41.03) se declară mândre de reuşita lor.

Urmărește
332 afișări
Imaginea articolului „Sunt fericită că am luptat şi nu am renunţat” – Simona Radiş, vicecampioană olimpică la Paris 2024

„Sunt fericită că am luptat şi nu am renunţat” – Simona Radiş, vicecampioană olimpică la Paris 2024

Plecate în cursă ca principale favorite la câştigarea titlului de campioane olimpice, Radiş şi Bodnar au fost învinse de echipajul Noii Zeelande.

„Pot să spun cu toată mândria că am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aş mai fi putut. Nu sunt supărată. Sunt fericită că am luptat şi nu am renunţat. Pentru noi a fost un an foarte dificil şi e bine să nu uităm să ne bucurăm de competiţie în sine, pentru că dacă am alerga după aur, am face degeaba sport", a declarat Simona Radiş după finală.

„Ne bucurăm că am reuşit să obţinem acest rezultat. O să încercăm să facem o cursă foarte bună şi la 8+1. Pentru noi nu s-au încheiat Jocurile Olimpice. Ne vedem pe 3 august", a spus şi Ancuţa Bodnar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici