Super-spectacol de drift în Mureş: piloţi din 6 ţări la start. Cât costă biletul pentru o zi

211 afișări
Imaginea articolului Super-spectacol de drift în Mureş: piloţi din 6 ţări la start. Cât costă biletul pentru o zi

Super spectacol de drift în Mureş: piloţi din 6 ţări la start

După un start de sezon spectaculos la Arena Naţională unde peste 10.000 de spectatori au fost prezenţi, caravana RoDrift ajunge în Mureş la finalul acestei săptămâni unde se vor dezlănţui peste 30.000 de cai putere.

Etapa se anunţă una extrem de interesantă din punct de vedere al luptei pentru supremaţie în campionat. Devenită prima femeie care a câştigat vreodată o etapă în Campionatul Naţional de Drift, Natalia Iocsak domină clasamentul provizoriu după prima rundă, cu 101 puncte, având doar un punct în faţa juniorului Gabi Imre şi cu 16 peste bulgarul Ivan Ivanov, campionul din 2020.

Pe lângă aceştia, în cursa pentru trofeul de pe circuitul din Mureş s-au mai înscris piloţi precum Claudiu Adam (campion în 2022), Sorin Ene (campion în 2015), Răzvan Frăţianu (campion în 2011 şi 2019), dar şi Gabi Imre senior. Cea mai puternică maşină din competiţie ajunge la 1.000 de cai putere.

Competiţia va începe de vineri, atunci când sunt programate antrenamentele, iar de la ora 19:00 toţi piloţii şi maşinilor acestora vor face o prezentare oficială la Shopping City Târgu Mureş.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, accesul publicului pe Transilvania Motor Ring se va face începând cu ora 09:00. Sâmbătă sunt programate antrenamente şi calificări, iar duminică de la ora 15:40 încep battle-urile pentru stabilirea câştigătorilor. Etapa va fi live în sistem pay per view pe platforma rodrift.ro.

Circuitul va găzdui inclusiv o etapă de street drift, care va respecta toate normele de siguranţă şi unde este permis accesul şi sportivilor nelicenţiaţi, care îşi doresc să facă pasul spre sportul de performanţă.

Preţul unui bilet pentru o zi de competiţie este de 50 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate atât la intrarea pe circuit, cât şi online pe rodrift.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici