Szczesny se retrage din fotbal cu o postare pe reţelele de socializare

La 34 de ani, după o carieră de 18 ani, portarul polonez a decis să-şi agaţe mănuşile în cui.

Urmărește
142 afișări
Imaginea articolului Szczesny se retrage din fotbal cu o postare pe reţelele de socializare

Szczesny se retrage din fotbal cu o postare pe reţelele de socializare

Pus pe liber de Juventus Torino, portarul polonez Wojciech Szczesny a decis să se retragă din fotbal. N-a dorit să dea curs niciunei alte oferte, deşi era dorit în Arabia Saudită, la Monza şi de cluburi din MLS.

Szczesny a surprins pe toată lumea şi se retrage la doar 34 de ani. O face printr-o lungă scrisoare publicată pe reţelele de socializare în care îşi reia întreaga carieră de fotbalist:

„Am plecat din Varşovia, oraşul meu, în iunie 2006, pentru a merge la Arsenal cu un vis - să trăiesc din fotbal. Nu ştiam că va fi începutul aventurii vieţii. Nu ştiam că voi juca pentru cele mai mari cluburi din lume şi că îmi voi reprezenta echipa naţională de 84 de ori.

Nu ştiam că nu doar că îmi voi construi o viaţă datorită fotbalului, dar şi fotbalul va deveni întreaga mea viaţă, m-am dus acolo unde imaginaţia mea nici nu putea merge, am jucat meciuri la cel mai înalt nivel posibil, împotriva celor mai buni jucători din istorie, fără să mă simt vreodată inferior, mi-am făcut prieteni pe viaţă, mi-am creat amintiri durabile şi am cunoscut oameni care au avut un impact incredibil”.

„Dar am dat şi tot ce aveam - continuă Szczesny -. Am dat 18 ani din viaţă jocului, în fiecare zi, fără scuze. Azi, corpul meu încă se simte pregătit pentru provocări, dar inima nu mai este acolo. Simt că a venit timpul să acord toată atenţia familiei mele - incredibilei mele soţii Marina şi celor doi frumoşi copii ai noştri, Liam şi Noelia, am decis să mă retrag din fotbalul profesionist!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici