Team România 95 - încă o sportivă din România calificată la Paris 2024

Team România are de marţi 95 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Pentru a doua oară consecutiv, Mădălina Amăistroaie va reprezenta Team Romania în competiţiile de tir cu arcul de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

109 afișări
Imaginea articolului Team România 95 - încă o sportivă din România calificată la Paris 2024

Team România 95 - încă o sportivă din România calificată la Paris 2024

Sportiva legitimată la CSM Suceava şi CSU Cluj, antrenată de Viorel Hăbian şi Ioana Covaliu, a primit loc cotă din partea Federaţiei Internaţionale de specialitate şi de marţi face parte din Echipa Olimpică Team Romania pentru Paris 2024. Ea se află în prezent pe locul 30 în clasamentul mondial.

Mădălina Amăistroaie va participa pentru a doua oară în cariera sa sportivă la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după Tokyo 2020.

La Tokyo, delegaţia României a fost formată din 101 sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici