Team România - Florin Enache şi Andrei Cornea, calificaţi în semifinale la dublu vâsle masculin

  • Echipajul român alcătuit din Florin Enache şi Andrei Cornea s-a calificat sâmbătă în semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin.
  • Românii au câştigat seria a doua a calificărilor.
Urmărește
96 afișări
Imaginea articolului Team România - Florin Enache şi Andrei Cornea, calificaţi în semifinale la dublu vâsle masculin

Sursa foto: Facebook

Enache şi Cornea au încheiat cursa cu timpul final de 6 minute, 16 secunde şi 47 de sutimi, depăşind în ordine echipajele Norvegiei, Croaţiei şi Italiei.

Primele trei echipaje din fiecare serie s-a calificat în semifinală.

Tot sâmbătă, la Vaires sur Marne, vor mai evolua la canotaj, în calificări şi următoarele echipaje:

Ioan Prundeanu, Florin Horodişteanu, Leontin Nuţescu, Andrei Lungu - patru vâsle masculin.
Simona Radiş, Ancuţa Bodnar - dublu vâsle feminin
Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău, Andrada Moroşanu - patru vâsle feminin

Primul canotor calificat sâmbătă dimineaţă, în sferturile de finală, a fost Mihai Chiruţă, care a terminat primul, fără să forţeze, în seria a a doua, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde şi 51 de sutimi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici