Tenismena Angelina Dimova se pregăteşte să revină în circuit într-o ţinută foarte sexy

  • Tenismena Angelina Dimova a postat pe Instagram un clip video în care se antrenează la perete
  • În urmă cu o săptămână, sportiva din Ucraina a împins un Nissan GTR, îmbrăcată într-o ţinută sexy
  • Turneul de la Roma a anunţat că s-ar putea juca în luna septembrie
1144 afișări
Imaginea articolului Tenismena Angelina Dimova se pregăteşte să revină în circuit într-o ţinută foarte sexy

Sursa foto: Instagram @angelina_dimova

Angelina Dimova, tenismena din Ucraina, reuşeşte să îşi ţină fanii aproape în pandemie prin pozele şi clipurile video postate pe reţelele de socializare. După ce a împins un Nissan GTR, îmbrăcată într-o ţinută sexy, sportiva de 19 ani a arătat cum se antrenează la perete. Angelina Dimova a purtat un costum negru, care i-a evidenţiat formele corpului. Jucătoarea nu şi-a pierdut forma fizică în carantină, ci arată perfect. 

"În sfârşit pot să joc cu cel mai bun partener de tenis", a scris Angelina alături de clipul video postat. 

Toate competiţiile sportive de tenis au fost suspendate la începtul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat definitiv anul acesta. Luni, 25 mai, organizatorii competiţiei Roma Open au anunţat că turneul din Italia s-ar putea juca în luna septembrie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici