UPDATE: Tiger Woods, internat în urma unui accident rutier grav. VIDEO

  • Tiger Woods a fost internat marţi, în urma unui accident rutier grav.
  • „Vehiculul a suferit daune majore", transmit oficialii din Los Angeles.
  • Nu este prima dată când Tiger Woods e implicat într-un accident rutier.
3345 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Tiger Woods, internat în urma unui accident rutier grav. VIDEO

FOTO: Profimedia

UPDATE

Tiger Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit „mai multe răni la picioare” într-un accident de maşină din Los Angeles.

UPDATE  Woods circula cu viteză mare, spune şeriful

Accidentul în care a fost implicat Tiger Woods s-a produs pe o porţiune de drum cunoscută pentru numărul mare de accidente cauzate de viteza excesivă a declarat şeriful comitatului L.A., Alex Villanueva, într-o conferinţă de presă marţi.

"La momentul în care [SUV-ul lui Woods] a trecut linia delimitatoare de la mijlocul drumului, până la punctul în care a fost găsit, sunt câţiva zeci de metri, semn că mergea cu o viteză relativ mai mare decât limita", a spus Villanueva.

"Deoarece este în pantă, cu înclinaţie mare şi de asemenea este în curbă, în zona respectivă se produce un număr mare de accidente. Nu este neobişnuit", a adăugat şeriful.

Oamenii legii au declarat că nu există indicii că bărbatul de 45 de ani ar fi încercat să frâneze înainte de incident.

"Fără urme de derapaj, fără frânare", a spus Villanueva, adăugând că "primul contact a fost cu mediana centrală, de acolo a trecut apoi pe banda de circulaţie opusă, a lovit bordura, a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori în timpul acestui proces".

Tiger Woods, implicat într-un accident rutier grav

Tiger Woods a fost internat marţi, în urma unui accident grav în care a fost implicată o singură maşină, scrie TMZ Sports.
 
Incidentul s-a petrecut în Los Angeles, la periferia Rolling Hills Estates şi Ranchos Palos Verdes, în jurul orei 07:12, potrivit informaţiilor oferite de Departamentul Şerifului din Los Angeles (LASD).
 
„Vehiculul se deplasa spre nord, pe Hawthorne Boulevard, la Blackhorse Road, când a avut loc accidentul. Vehiculul a suferit daune majore", mai spun oficialii, adăugând că şoferul, singurul ocupant al maşinii, a fost identificat drept jucătorul de golf PGA, Eldrick „Tiger” Woods.
 
„Domnul Woods a fost descarcerat de către pompierii şi paramedicii din Los Angeles, fiind transportat ulterior la un spital local, cu ambulanţa.”
 
Cauzele accidentului sunt încă neclare, iar poliţiştii fac investigaţii amănunţite.
 
 

 

Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, se afla în zonă pentru turneul său de golf Genesis Invitational, care are loc anual la Riviera Country Club din Pacific Palisades.

Tiger Woods, istoric al accidentelor de maşină

Nu este prima dată când Tiger Woods e implicat într-un accident rutier. În 2009, celebrul sportiv şi-a distrus SUV-ul în Florida, iar în 2017, a fost arestat după ce poliţiştii l-au găsit leşinat la volanul maşinii. Tiger le-a explicat atunci că a luat medicamente eliberate pe bază unei reţete şi nu şi-a dat seama că efectul acestora ar putea reprezenta un pericol.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici