Tommy Paul îl învinge pe Lorenzo Musetti şi câştigă turneul de tenis Queen's Club Championships

Americanul Tommy Paul, cap de serie numărul cinci, a câştigat duminică primul său titlu pe iarbă, învingându-l pe italianul Lorenzo Musetti cu 6-1, 7-6(8) la Queen's Club Championships.

74 afișări
Imaginea articolului Tommy Paul îl învinge pe Lorenzo Musetti şi câştigă turneul de tenis Queen's Club Championships

Tommy Paul îl învinge pe Lorenzo Musetti şi câştigă turneul de tenis Queen's Club Championships

Al treilea titlu din carieră al jucătorului în vârstă de 27 de ani îl va duce deasupra lui Taylor Fritz în clasamentul ATP, devenind cel mai bine clasat american la simplu masculin.

Paul a fost dominant în primul set, reuşind trei aşi, în timp ce Musetti s-a luptat cu erorile neforţate. Paul s-a desprins şi în setul al doilea şi a servit pentru meci cu un avantaj de 5-4, dar Musetti a revenit şi a dus setul în tiebreak.

Musetti, în vârstă de 22 de ani, a luptat în tie-break, salvând două mingi de meci şi obţinând o minge de set, însă Paul a obţinut în cele din urmă victoria în lupta prelungită.

„Vreau să-l felicit pe Lorenzo pentru o săptămână bună. A jucat un tenis extraordinar", a declarat Paul. „Sunt fericit că am obţinut victoria astăzi. Sunt fericit să împart terenul cu tine. Acesta este modul perfect de a merge la Wimbledon".

Paul, care a ajuns în turul al treilea la Wimbledon anul trecut, va participa pentru a cincea oară la Grand Slam-ul care începe la 1 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici