Tricolorii s-au antrenat la Frankfurt înaintea meciului cu Slovacia

Naţionala de fotbal a României a avut marţi seara programat antrenamentul oficial înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Slovacia, care o poate duce în optimile de finală ale EURO 2024.

Urmărește
209 afișări
Imaginea articolului Tricolorii s-au antrenat la Frankfurt înaintea meciului cu Slovacia

FOTO: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Pentru a proteja gazonul de pe Frankfurt Arena, UEFA a mutat antrenamentele celor două selecţionate în alte locaţii.

Astfel, tricolorii s-au pregătit pe Stadion am Brentanobad, o arenă micuţă, de doar 5.000 de locuri, dar cu un gazon impecabil. Aici îşi joacă meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal feminin 1. FFC Frankfurt.

La antrenamentul care a durat aproximativ o oră, selecţionerul Edward Iordănescu a exersat şi planul tactic pentru marele meci de miercuri. În cazul în care obţin cel puţin un punct, tricolorii vor fi siguri de locul în următoarea fază a Campionatului European.

Partida Slovacia – România se joacă miercuri, 26 iunie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici