Tricolorii şi-au petrecut duminică alături de familii în cantonamentul de la Würzburg

Jucătorii naţionalei României s-au bucurat duminică după-amiază de câteva ore petrecute alături de familii în cantonamentul de la Würzburg, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

116 afișări
Imaginea articolului Tricolorii şi-au petrecut duminică alături de familii în cantonamentul de la Würzburg

Tricolorii şi-au petrecut duminică alături de familii în cantonamentul de la Würzburg

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să îşi reîntâlnească familiile şi să petreacă câteva ore alături de cei dragi.

Conform FRF, selecţionerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soţiile, prietenele, copiii şi părinţii acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrăţişeze şi să-i încurajeze.

„Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa naţională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost nepreţuite, emoţiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenţi. Lacrimi de bucurie, îmbrăţişări strânse şi zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită. Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reuşit să îşi reîncarce bateriile şi să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria şi suportul celor dragi”, scriu reprezentanţii federaţiei.

România va juca miercuri contra Slovaciei, de la ora 19.00, pe Frankfurt Arena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tricolori,
familii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici