Verstappen, frustrat la maxim: Cursa de la Monza dezvăluie fisuri în dominaţia Red Bull

Max Verstappen, pilotul de Formula 1 cunoscut pentru calmul său în situaţii dificile, a arătat o latură neobişnuit de frustrantă în timpul Marelui Premiu al Italiei 2024 de la Monza.

Urmărește
477 afișări
Imaginea articolului Verstappen, frustrat la maxim: Cursa de la Monza dezvăluie fisuri în dominaţia Red Bull

Cursa de duminică a marcat un punct de cotitură pentru echipa Red Bull, care până acum domina sezonul. Verstappen a terminat pe locul şase, în timp ce coechipierul său Sergio Perez a ajuns doar pe poziţia a opta.

Problemele au început încă de la pitstop, unde o eroare a echipei a dus la o întârziere de şase secunde. Reacţia lui Verstappen a fost imediată şi violentă: a lovit volanul cu pumnii, un gest rar văzut la campionul mondial.

Frustrarea pilotului olandez nu s-a oprit aici. Prin radio, el a transmis mesaje acide către echipă: „Pot oamenii să rămână treji? Ştiu că este o poziţie de ..., dar este important".

Verstappen a explicat după cursă că problemele au fost multiple. Pe lângă pitstop-ul ratat, strategia echipei a fost sub aşteptări, alegând două opriri în loc de una. Mai mult, o problemă tehnică l-a împiedicat să folosească puterea maximă a motorului pe parcursul majorităţii cursei.

„În general, a fost o cursă slabă” a declarat Verstappen. „Dacă nu schimbăm nimic la maşină, vom avea probleme de acum până la sfârşitul sezonului. Avem mult de lucru.".

Ferrari, cu victoria surprinzătoare a lui Charles Leclerc, şi McLaren, cu două locuri pe podium, par să fi redus considerabil avantajul echipei austriece.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici