- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (07.07.2013, 07:25)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Marea dilemă a femeilor: Implanturi anatomice sau rotunde? Care sunt beneficiile fiecăruia
Cea mai mare dilemă a unei femei atunci când păşeşte în cabinetul chirurgului estetician este legată de forma siliconului, implant anatomic sau rotund, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Urmărește
4933 afișări
Marea dilemă a femeilor: Implanturi anatomice sau rotunde? Care sunt beneficiile fiecăruia (Imagine: Shutterstock)
"Atunci când chirurgul estetician stabileşte împreună cu pacienta ce formă de implant i se potriveşte este extrem de important să fie explicate atât plusurile, cât şi minusurile fiecăruia (...) Fiecare pacientă este unică, iar constituţia fizică şi caracteristicile ţesuturilor trebuie să fie extrem de minuţios analizate pentru obţinerea unui rezultat optim. La ora actuală, implantele diferă în funcţie de formă (rotunde sau anatomice) şi de conţinut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densităţi, implante mixte etc). Forma, volumul şi conţinutul implantelor, sunt esenţiale în obţinerea rezultatului dorit", a declarat chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
-
FSB susţine că a dejucat comploturile ucrainene de a ucide ofiţeri de rang înalt
-
China va construi cel mai mare baraj hidroenergetic din lume în Tibet
-
Un mare producător de maşini donează un milion de dolari pentru inaugurarea lui Donald Trump la Casa Albă
Forma implantului mamar este aleasă în funcţie de criteriile esenţiale legate de calitatea părţilor moi ale sânului (piele şi ţesut glandular), înălţime, greutate, circumferinţa toracelui, dar mai ales de aşteptările pacientei de după operaţia de mărire a sânilor.
"Nu există un trend legat de forma implantelor, ci mai degrabă există similitudini legate de imaginea de ansamblu pe care fiecare doreşte să o aibă după efectuarea intervenţiei. Unele femei doresc să rămână în continuare discrete în ceea ce priveşte expunerea sânilor şi optează pentru un aspect natural al acestora, altele îşi doresc să mizeze pe acest atu, nou dobândit, şi preferă o expunere mai agresivă a lor şi un aspect vizibil modificat", a adăugat chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos.
Implanturile anatomice cunoscute şi sub denumirea de "implanturi în formă de lacrimă" conferă un aspect natural şi discret sânilor datorită faptului că în partea de sus nu au un volum atât de mare. În acelaşi timp, în cazuri speciale, prezintă avantajul de a evita ridicarea sânilor.
"Mai concret, dacă o pacientă are nevoie de ridicare a sânilor şi implant mamar, folosirea implantelor anatomice ajută la eliminarea intervenţiei de ridicare, însă acest lucru se stabileşte doar de către medicul estetician, în cazuri excepţionale", a precizat chirurgul estetician.
Implanturile rotunde conferă sâniilor o formă mult mai agresivă, deoarece au acelaşi volum atât în partea de sus, cât şi în cea de jos, iar aceştia par mult mai mari şi mai plini. Pentru acest gen de implant au optat foarte multe dintre vedetele din ţară şi străinătate: Pamela Anderson, Megan Fox, Anda Adam, Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu.
Totodată, conform comunicatului, atât implanturile anatomice, cât şi cele rotunde prezintă risc de rotaţie, însă în cazul celor anatomice acest lucru este mult mai vizibil, deranjant şi dureros.
Pe lângă diferenţele de aspect şi volum, implanturile anatomice se deosebesc de cele rotunde şi din punct de vedere al preţului, cele dintâi fiind mai scumpe.
Citește pe alephnews.ro: Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ce zile libere au românii în ianuarie 2025. Se anunță 5 sărbători legale care cad în timpul săptămânii
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe