- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (06.04.2016, 07:30)
- Marina Manastîrlî
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Un computer va putea prezice moartea
Echipa de la Universitatea din East Anglia, Marea Britanie, lucrează la dezvoltarea unui test care va prezice cu exactitate moartea omului prin compilarea informaţiilor din cardurile de date de sănătate, potrivit Descoperă.
Urmărește
1327 afișări
Un computer va putea prezice moartea
Aceştia speră să dezvolte noi metode pentru a prezice cât timp au de trăit oamenii, ajutându-i astfel să îşi petreacă timpul liber şi să îşi cheltuie banii cu mai multă înţelepciune.
La începutul acestui an, echipa a primit un grant de 800.000 £ (1,1 milioane de dolari), de la Facultatea de Actuar, pentru activităţile profesioniştilor implicaţi în managementul riscului.
Ca parte a proiectului, ce va dura patru ani, echipa UEA va cerceta "multiple date" despre stilul de viaţă şi bolile persoanelor pentru a construi un model ce va putea prezice speranţa de viaţă. Ei se vor concentra asupra impactului condiţiilor de sănătate pe termen lung, dar şi asupra tratamentelor necesare persoanei, scrie Descoperă.
TITLURILE ZILEI
-
• Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
astăzi, 16:35
• Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
-
astăzi, 19:18
• Cum s-a produs accidentul din Maramureş în care trei poliţişti au fost răniţi
-
astăzi, 20:08
• Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate ştii de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
astăzi, 16:27
• UE s-ar putea extinde: O ţară din Europa vrea să organizeze un referendum pentru a adera la UE
-
astăzi, 20:33
-
astăzi, 16:09
• Dronele ucrainene ar fi distrus un depozit de muniţie rusesc în regiunea Rostov
-
astăzi, 15:34
• Avertismentul unor lideri europeni: NATO nu poate apăra Europa fără SUA în faţa Rusiei
-
astăzi, 14:17
• Cel puţin 32 de persoane au supravieţuit prăbuşirii avionului în Kazahstan
-
astăzi, 14:23
• Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Kazahstan / Cel puţin 32 de persoane au supravieţuit
-
astăzi, 12:31
-
astăzi, 13:26
• Guvernator: Resturile unei drone ucrainene au provocat un incendiu mortal într-un centru comercial
-
astăzi, 09:44
• MApN neagă informaţiile privind pătrunderea unei rachete ruseşti în spaţiul aerian al României
-
astăzi, 10:13
-
astăzi, 19:03
• LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1036. Drone ucrainene distrug un depozit de muniţie rusesc în regiunea Rostov, potrivit SBU / Rusia lansează un atac masiv cu rachete şi drone asupra Ucrainei în dimineaţa de Crăciun / Kievul simplifică achiziţiile de drone şi echipamente de război electronic
-
astăzi, 07:48
• Ion Cristoiu: Şeful Siguranţei merge la Cernăuţi în căutarea unui chilipir
"Dorim să dezvoltăm instrumente software care să utilizeze informaţii colectate în mod obişnuit de către furnizorii de servicii medicale pentru a prognoza longevitatea indivizilor", a explicat profesorul Elena Kulinskaya, de la Şcoala de ştiinţe computerizate UEA, care este lider de cercetare.
Proiectul va implica o colaborare între diferiţi experţi precum oameni de ştiinţă, analişti, specialişti IT şi personal medical de la Şcoala Medicală de Ştiinţe Computerizate UEA. În plus, echipa va fi asistată de experţi tehnici de la compania de asigurări Aviva.
Potrivit profesorului Kulinskaya, grupul doreşte să identifice factorii cheie care influenţează longevitatea umană, inclusiv stilul de viaţă, afecţiunile medicale, tratamentele sau intervenţiile în stilul de viaţă, precum fumatul sau renunţarea la el.
"Suntem interesaţi, în mod deosebit, de înţelegerea modului în care diferite boli cronice şi tratamentele lor au impact asupra speranţei de viaţă a indivizilor", a declarat Elena Kulinskaya.
Potrivit profesorului Kulinskaya, pentru a putea planifica activităţile din perioada de pensionare, dar şi pentru a gestiona resursele financiare, este bine ca oamenii să aibă o idee despre speranţa lor de viaţă.
Citeşte şi: Premieră la Spitalul Colentina: Prelevare de organe de la un donator în moarte cerebrală
Citește pe alephnews.ro: Armistițiul de Crăciun a reprezentat un moment istoric în timpul Primului Război Mondial. Cum s-a produs acest lucru
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul! Ce face în fiecare an, de Crăciun + ce spun fiicele sale despre jurizarea de la MasterChef
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe