Rezultatele analizelor în cazul tânărul izolat la Spitalul din Suceava după ce s-a întors din Italia

3525 afișări
Imaginea articolului Rezultatele analizelor în cazul tânărul izolat la Spitalul din Suceava după ce s-a întors din Italia

Tânărul de 17 ani izolat la Spitalul din Suceava după ce a venit din Bergamo nu are coronavirus

Tânărul de 17 ani din Suceava care a ajuns luni în România din Italia şi a fost izolat la Spitalul Judeţean din Suceava nu are coronavirus.

Analizele tânărului au fost testate la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

„Rezultatele au fost negative", a declarat pentru MEDIAFAX Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi.

Tânărul de 17 ani din Suceava a ajuns luni în România, din Italia, şi a fost internat şi izolat la spitalul. Tânărul venea din Bergamo şi se înscria „în definiţia de caz”, potivit managerului Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat luni seara că toţi cetăţenii care sosesc în România din zonele din Italia în care au fost identificate foarte multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus vor fi puşi în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici