Apple a anunţat noile iPad Air şi iPad Pro. Tim Cook: „Aceasta este cea mai importantă zi pentru iPad de la lansarea sa”

  • Apple a anunţat marţi noi versiuni ale tabletelor sale iPad Air şi iPad Pro.
  • Acestea sunt primele modele noi de iPad pe care Apple le lansează din octombrie 2022.
706 afișări
Imaginea articolului Apple a anunţat noile iPad Air şi iPad Pro. Tim Cook: „Aceasta este cea mai importantă zi pentru iPad de la lansarea sa”

Apple a anunţat noile iPad Air şi iPad Pro. Tim Cook: „Aceasta este cea mai importantă zi pentru iPad de la lansarea sa”

„Aceasta este cea mai importantă zi pentru iPad de la lansarea sa”, a declarat Tim Cook, directorul general al Apple, într-un scurt videoclip postat pe site-ul companiei.  
 
Noile modele de iPad sunt primele pe care Apple le lansează din octombrie 2022, marcând cea mai lungă perioadă între actualizări de la lansarea dispozitivului în 2011.
 
iPad Pro, cea mai scumpă şi mai avansată tabletă Apple, va fi disponibilă în două dimensiuni, un model de 11 inchi şi unul de 13 inchi, a precizat Apple. Compania a numit produsul cel mai subţire produs vreodată, având o grosime de 5,1 milimetri.
 
Modelul mai mic de iPad Pro începe la 999 de dolari, iar modelul mai mare de 13 inci începe la 1.299 de dolari cu 256 GB de stocare, o uşoară creştere de preţ faţă de predecesorul său.
 
iPad Pro se va potrivi într-o nouă carcasă pe care Apple o numeşte Magic Keyboard, care este realizată din aluminiu şi care asociază tableta cu o tastatură şi un trackpad. Apple a declarat că utilizarea carcasei va face ca utilizarea unui iPad Pro să fie similară cu experienţa unui laptop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici