- Home
- Tehnologie
- (05.12.2022, 23:19)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
VIDEO Evoluţia Omului, prezentată artistic de Inteligenţa Artificială - de la Homo Sapiens la Homo Deus
Urmărește
5579 afișări
Fabio Comparelli, Instagram
Canalul Thoughtverse de pe YouTube a publicat în noiembrie 2022 un clip cu evoluţia umană avându-l drept autor pe Fabio Comparelli, a cărei creaţie poate fi găsită şi pe Twitter. Picturile sunt generate cu ajutorul inteligenţei artificiale .
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
-
Arabia Saudită a avertizat Germania cu privire la bărbatul reţinut pentru atacul de la Magdeburg
Clipul porneşte cu Proconsulul, strămoşul comun al gibonului, al cimpanzeului şi al omului şi continuă cu evoluţia în mai multe specii - Dryopithecus, Sivapithecus, Australopithecus.
AI-ul randează apoi evoluţia speciilor de hominizi - Homo Habilis, Homo Rudolfensis, Homo Ergaster, Homo Erectus, Homo Antecessor, Homo Heidelbergensis, Homo Floresiensis, Homo Neanderthal, toţi mânuind beţe din lemn. Evoluţia culminează cu apariţia lui Homo Sapiens/Omul Modern care ţine o suliţă.
Homo Sapiens este înfăţişat în haine şi armură specifică evului mediu şi cu o suliţă. I se schimbă vestimentaţia cu hanorac modern şi blugi în timp ce tastează pe un smartphone când începe să devină dependent de tehnologie. Peisajul se schimbă la rândul său după epocă, de la jungla şi peştera în care trăiesc primatele la fortăreaţă medievală şi peisajul urban modern.
Mai fascinant este că până în epoca contemporană, bărbaţii sunt dominanţi în istorie, dar viitorul aparţine femeilor.
Inteligenţa artificială care a generat artistic evoluţia umană arată că robotizarea este inevitabilă, iar omul de sex feminin este arătat în mai multe forme de cyborg, având ochi bionici, membre artificiale şi trupul din înveliş metalic şi luminiţe, aidoma unui cyborg, iar pe parcurs ajunge să poarte un costum foarte etanş de astronaut. Peisajul se transformă de la oraşul futuristic la navă spaţială.
Dintr-o dată, omul bionic devine o fiinţă alterată genetic, căpătând solzi şi colţi înfiorători de reptilă, probabil ca rezultatul unei infestări în urma unui contact cu extratereştri sau este modificată genetic din cauza condiţilor ostile din spaţiu.
Ulterior, acest specimen bionic cu aspect de reptilian se transformă într-o entitate digitală, devenind un supercomputer care pluteşte în derivă în spaţiu, semnificând faptul că umanitatea a învăţat să-şi încarce conştiinţă în computere şi devine astfel un HOMO DEUS, un zeu artificial care poate simula lumi virtuale.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: Fabrica de milionari: Revolut a creat averi pe bandă după ce angajaţii şi primii investitori ai fintech-ului au vândut acţiuni în valoare de aproape 1 miliard de dolari de la începutul lunii august
Citește pe www.zf.ro: Cum poate Bucureştiul să decoleze în topul capitalelor europene. Adevărul din spatele cifrelor, care ar putea răsturna situaţia
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe