- Home
- Tehnologie
- (17.03.2021, 04:26)
- Anca Frumosu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Google studiază o tehnologie care să ajute la îmbunătăţirea somnului
- Funcţia de detectare a somnului va rămâne gratuită până în sfârşitul acestui an
- Google spune că a perfecţionat tehnologia prin studierea a 15.000 de persoane
- Funcţia de monitorizare a somnului se activează manual de către utilizator
Urmărește
424 afișări
Google intră în visele tale cu noua funcţie cheie a boxei inteligente Nest Hub. Cu ajutorul celei mai recente versiuni, utilizatorii vor avea propriul antrenor pentru un somn calitativ.
Aceştia îşi vor putea monitoriza somnul şi îmbunătăţii calitatea orelor de odihnă.
Tehnologia se bazează pe un senzor numit SOLI capabil să detecteze mişcarea, fără a avea cameră, inclusiv profunzimea respiraţiei unei persoane.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Cu ce variante merg PSD şi PNL la consultările de la Cotroceni
-
Războiul din Ucraina. Rusia anunţă că a doborât 42 de drone ucrainene în timpul nopţii
„Are şi controlul gesturilor, aşa că veţi putea trece cu mâna prin partea frontală a dispozitivului pentru a-l porni sau opri, veţi putea să fluturaţi mâna pentru a amâna alarma de dimineaţă”, explică dezvoltatorii.
Însă, cel mai important, Nest Hub va genera rapoarte de somn. Astfel utilizatorii pot urmări de câte ori se trezesc în timpul nopţii, dacă sforăie sau tuşesc.
Pe baza acestui raport, programul face o serie de recomandări pentru un somn cât mai calitativ. Recomandările au fost realizate cu ajutorul Academiei Americane de Medicină a somnului.
La fel ca generaţia anterioară, Nest Hub care costă 100 de dolari poate afişa imagini şi videoclipuri, pe lângă întrebări şi gestionarea sarcinilor casnice, prin intermediul asistentului activat vocal Google.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe