Surpriză uriaşă pentru fanii unui joc celebru. Pot juca un personaj după 38 de ani de la lansare

  • Fanii unui joc celebru au parte de o surpriză uriaşă.
  • Nintendo a anunţat că în următorul joc din seria The Legend of Zelda fanii vor putea juca personajul prinţesa.
  • Seria celebră a fost lansată în 1986 şi până acum jucătorii nu au putut să joace cu prinţesa.
Urmărește
279 afișări
Imaginea articolului Surpriză uriaşă pentru fanii unui joc celebru. Pot juca un personaj după 38 de ani de la lansare

Sursa foto: AP

Nintendo a acumulat peste 140 de milioane din vânzările jocurilor din seria Zelda.

Aceasta a fost lansată în 1986 şi a devenit una dintre cele mai de succes francize din istoria jocurilor video.

Marea surpriză anunţată de Nintendo este că în noul titlu Zelda jucătorii vor putea, în sfârşit, să o interpreteze pe prinţesa din legendara serie fantastică.

În precedentele jocuri, în centrul acţiunii a fost personajul elf Link, care încerca să o salveze pe Prinţesa Zelda, aceasta fiind răpită sau dispărută în mod misterios.

Noul joc se numeşte „The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom” şi va fi lansat pe consola Switch pe 26 septembrie, potrivit unui comunicat de la Nintendo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici