Tik Tok şi alte 58 de aplicaţii chineze au fost interzise în India/ "Aplicaţiile sunt angajate în activităţi care aduc atingere suveranităţii, integrităţii şi apărării Indiei"

Pe măsură ce tensiunile de-a lungul graniţei cu China continuă, Guvernul Indiei a decis să interzică 59 de aplicaţii chineze, inclusiv Tik Tok, relatează India Today.

740 afișări
Imaginea articolului Tik Tok şi alte 58 de aplicaţii chineze au fost interzise în India/ "Aplicaţiile sunt angajate în activităţi care aduc atingere suveranităţii, integrităţii şi apărării Indiei"

Tik Tok şi alte 58 de aplicaţii chineze au fost interzise în India/ "Aplicaţiile sunt angajate în activităţi care aduc atingere suveranităţii, integrităţii şi apărării Indiei"

Lista de aplicaţii interzise de guvern include TikTok, care este extrem de popular atât în India cât şi în lume. Guvernul a anunţat interdicţia pentru cele 59 de aplicaţii chineze luni seară. Guvernul a spus că aceste aplicaţii "sunt angajate în activităţi care aduc atingere suveranităţii, integrităţii şi apărării Indiei".

Comunicatul de presă emis de Ministerul Tehnologiei şi Informaţiei spune că oficialii au primit „numeroase dovezi care ridică îngrijorari din partea cetăţenilor în ceea ce priveşte securitatea datelor şi riscul pentru confidenţialitatea referitoare la funcţionarea anumitor aplicaţii”.

În plus, se spune că acţiunea de a interzice a aplicaţii chineze va „proteja interesele utilizatorilor de telefonie mobilă şi de internet din India”.

Popular în rândul tinerilor, TikTok are un numărul mare de utilizatori din India.

TikTok a înregistrat cota de 2 miliarde. Din cele 2 miliarde, India s-a dovedit a fi cea mai mare piaţă cu peste 611 milioane de descărcări.

Lista completă a a aplicaţiilor interzise:

1. TikTok
2. Shareit
3. Kwai
4. UC Browser
5. Baidu map
6. Shein
7. Clash of Kings
8. DU battery saver
9. Helo
10. Likee
11. YouCam makeup
12. Mi Community
13. CM Browers
14. Virus Cleaner
15. APUS Browser
16. ROMWE
17. Club Factory
18. Newsdog
19. Beutry Plus
20. WeChat
21. UC News
22. QQ Mail
23. Weibo
24. Xender
25. QQ Music
26. QQ Newsfeed
27. Bigo Live
28. SelfieCity
29. Mail Master
30. Parallel Space
31. Mi Video Call — Xiaomi
32. WeSync
33. ES File Explorer
34. Viva Video — QU Video Inc
35. Meitu
36. Vigo Video
37. New Video Status
38. DU Recorder
39. Vault- Hide
40. Cache Cleaner DU App studio
41. DU Cleaner
42. DU Browser
43. Hago Play With New Friends
44. Cam Scanner
45. Clean Master - Cheetah Mobile
46. Wonder Camera
47. Photo Wonder
48. QQ Player
49. We Meet
50. Sweet Selfie
51. Baidu Translate
52. Vmate
53. QQ International
54. QQ Security Center
55. QQ Launcher
56. U Video
57. V fly Status Video
58. Mobile Legends
59. DU Privacy

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici