Un cunoscut producător de smartphone-uri creează o maşină electrică. Cât va costa

  • Huawei va începe vânzarea de maşini electrice bazate pe tehnologia proprie.
  • Seres SF5 îndeplineşte standardele de design de siguranţă de cinci stele.
  • Preţul acesteia va fi de 32.000 de euro şi va fi disponibilă în patru culori.
  • Noul model va fi disponibil în magazinele din China din 21 Aprilie.
1882 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut producător de smartphone-uri creează o maşină electrică. Cât va costa

Un cunoscut producător de smarphone-uri creează o maşină electrică. Cât va costa

După vestea că Tesla a deschis primele staţii de încărcare rapidă în Bucureşti, aflăm că Huawei nu ignoră industria maşinilor electrice.
 
Anunţul că Huawei va lansa prima maşină electrică a fost făcut la cea de-a 19-a expoziţie internaţională din industria automobilelor din Shanghai.
 
Modelul Seres SF5, va fi produs în colaborare cu compania auto chineză Seres. 
 
Noul model este un răspuns la fricile consumatorilor legate de reîncărcare şi autonomie.  Astfel, maşina vine echipată cu un mod de reîncărcare de urgenţă de la vehicul la vehicul, care poate furniza energie autoturismelor izolate în zone greu accesibile. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici