Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

Urmărește
51 afișări

VIDEO Violenţă într-un liceu din Timiş. Un elev a fost bătut cu pumnii şi picioarele în clasă, de către colegi

Inspectoratul Şcolar Timiş şi conducerea Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj au început o anchetă după ce un elev de clasa a IX-a fost bătut cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat a fost dobort la pământ de către alţi colegi, într-o sală de clasă.

16 suspecţi în cazul reţelei de traficanţi de migranţi, reţinuţi în Arad

Un număr de 16 dintre cei 17 suspecţi audiaţi în ultimele ore de către procurorii DIICOT Arad în cazul reţelei de traficanţi de migranţi pe ruta Turcia-România-Ungaria-Germania au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în vreme ce un alt suspect, prins ulterior, va fi adus la audieri.

Cinci studenţi de la Academia Tehnică Militară au fost răniţi într-o explozie

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că cinci studenţi de la Academia Tehnică Militară au fost răniţi, miercuri, de declanşarea accidentală a unui dispozitiv pirotehnic, în timp ce susţineau colocviul la specialitatea Sisteme de armament.

Florin Piersic a împlinit 81 de ani. Piersicul, Actorul de-a lungul vremurilor

Mitologia spune că Florin Piersic i-a dat o palmă lui Nicu Ceauşescu. La Intercontinental. De ce? Pentru că o tot fredona pe Nadia Comăneci fiul dictatorului. Cine ştie adevărul? Florin Piersic a tot dezminţit şi palmele şi întâlnirile erotice de-a lungul vremurilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici