Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

82 afișări

Timişoara: Bărbat la spital după ce a fost rănit de tencuiala căzută de pe o clădire

Un bărbat a ajuns, luni după-amiază, la spital, după ce a fost lovit în cap de tencuiala căzută de pe o clădire din centrul istoric al Timişoarei, în timp ce mergea pe trotuar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăr, arestat după ce a primit 10.000 lei de la o femeie pe care o înşelase cu metoda "accidentul"

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Iaşi a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins în timp ce primea 10.000 lei de la o femeie din Dej. Tânărul îi spusese femeii că fiica ei a provocat un accident şi are nevoie de bani pentru "împăcare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Peste 7 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti în urma a 16 percheziţii în Vâlcea

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea şi procurorii DIICOT au făcut, luni, 16 percheziţii la persoane bănuite că vând canabis, ridicând peste 7 kilograme de canabis, aproape 90 de plante, bani şi arme. Paisprezece persoane urmează să fie audiate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Traian Băsescu: România TREBUIE să intre în zona euro în 2019, ca să nu devină ţară de MÂNA A DOUA

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, luni, că România are “obligaţia” să intre în zona euro, dacă nu vrea să devină o “ţară de mâna a doua”, criticând “politrucii care ţipă indignaţi” că “ticăloşii” fac o Europă cu două viteze.

De ce vor procurorii încă un mandat de arestare în lipsă pentru Sebastian Ghiţă / Tribunalul Prahova a stabilit DATA la care va da o decizie

Procurorii DNA Ploieşti cer arestarea în lipsă pentru Sebastian Ghiţă într-un nou dosar, acesta fiind acuzat de intervenţii contra-cost pentru acordarea unor contracte IT cu statul unor firme, unul dintre cei la care ar fi intervenit fiind fostul premier Victor Ponta. UPDATE: Tribunalul Prahova a stabilit data la care se va pronunţa în privinţa eliberării unui nou mandat de arestare în lipsă.

Ion Dichiseanu va fi omagiat la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor Gopo

Ion Dichiseanu va primi "Premiul pentru Întreaga Carieră" în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc la 21 martie, la Teatrul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici