Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

Urmărește
395 afișări

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discută, azi, două acţiuni disciplinare exercitate de Inspecţia Judiciară pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA. Într-una dintre acţiuni a fost cercetat şi Marius Iacob, fost adjunct al Direcţiei.

APADOR-CH, asociaţie pentru apărarea drepturilor omului, condamnă organizarea unui referendum în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare. Potrivit acestora, demersul nu poate fi folosit pentru a influenţa rezultatul unor alegeri şi nu trebuie tratat ca un autobuz electoral.

Lidl Romania a anunţat că recheamă sandvişul „Chef Select, sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“, pe care clienţii îl pot returna deja, potrivit unui anunţ publicat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Procurorul general american William Barr intenţionează să facă publică o versiune a raportului procurorului special Robert Mueller, privind ingerinţele Rusiei în alegerile din 2016, în următoarele săptămâni, a informat Departamentul de Justiţie al SUA, relatează Reuters.

Mike Pence, vicepreşedintele SUA, a cerut NASA să urgenteze planurile pentru misiunile cu echipaj uman pe Lună, astfel încât americanii să se întoarcă pe satelitul natural al Terrei în maximum cinci ani, potrivit apnews.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici