Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 28 martie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

Urmărește
83 afișări

Mircea Drăghici, trezorierul PSD şi cel care se ocupă de coordonarea campaniilor electorale în partid, a anunţat în această dimineaţă, că în cazul în care preşedintele va convoca referendum odată cu alegerile europarlamentarele, legea nu permite decât organizarea de secţii de votare diferite.

Mai multe atacuri neprovocate asupra comunităţii rromilor din Franţa au avut loc după ce numeroase acuzaţii false despre răpirea unor copii au apărut pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, poliţiştii spun că avertizările despre „un bărbat într-o dubiţă” care răpeşte copii de pe străzi sunt „total nefondate”.

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa pentru viol, el fiind acuzat că a abuzat de o fetiţă de 6 ani. El va fi prezentat, azi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a anunţat, la ProSport Live, că echipa de handbal are acordul de principiu al Cristinei Neagu pentru ca aceasta, declarată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, să rămână la echipa bucureşteană.

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial şi pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Meciul dintre româncă şi Karolina Pliskova, din semifinalele Miami Open, se joacă vineri dimineaţa, de la 3:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici