Incendiu în Noaptea de Înviere la un operator economic de pe Platforma Săvineşti

Un incendiu puternic a izbucnit în Noaptea de Înviere la un operator economic de pe Platforma Săvineşti, judeţul Neamţ. Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajări mari de fum. 15 persoane s-au autoevacuat, dar nimeni nu a fost rănit.

156 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Noaptea de Înviere la un operator economic de pe Platforma Săvineşti

Incendiu în Noaptea de Înviere la un operator economic de pe Platforma Săvineşti

Potrivit ISU Neamţ, incendiul a fost anunţat în jurul orei 00:05, în hala unui operator economic cu domeniu de activitate în pregatirea fibrelor şi filarea fibrelor textile, situat pe platforma Săvineşti.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi un ventilator de mare capacitate.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum la o instalaţie tehnologică amplasată într-o hală, existând posibilitatea propagării la alte instalaţii/ utilaje şi la întreaga construcţie.

Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru evacuarea fumului din interiorul halei.

A ars instalaţia tehnologică de prelucrare a firelor sintetice (texturare).

15 persoane s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza producerii incendiului a fost, cel mai probabil, efectul termic cauzat de o defecţiune apărută pe timpul exploatării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici