Noua rundă de investiţii a fost condusă de TCV, firmă de capital de risc din Silicon Valley şi unul dintre primii investitori ai Facebook şi Netflix. Revolut a mai atras susţinere şi din partea Ribbit Capital, DST Global, Lakestar şi GP Bullhound, investitori care au mai finanţat şi în trecut compania.
Aşadar, valoarea Revolut s-a triplat faţă de luna aprilie 2018, atunci când compania era evaluată la 1.7 miliarde de dolari.
Potrivit datelor firmei de analiză a capitalului de risc CB Insights, Revolut este acum la egalitate cu startup-ul pentru plăţi online Klarna, acestea fiind cele mai valoroase startup-uri fintech din Europa.
Fondată în 2015, Revolut şi-a atras iniţial popularitatea prin faptul că utilizatorii puteau să trimită bani în străinătate fără să plătească taxe piperate. Compania este acum una dintre aplicaţiile de telefon care oferă servicii bancare fără a avea nevoie de construirea costisitoarelor reţele de sucursale. Printre rivalii săi se numără firmele britanice Monzo şi Starlin, precum şi competitorul german N26 care a declarat recent că va părăsi Marea Britanie din cauza Brexit