Hai să îţi dau acum o veste proastă. Nu mai poţi să iei masa, la restaurantul preferat.
În Timişoara, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis închiderea restaurantelor.
Alexandru Ţugui a intrat în afaceri în 2003. Întâi cu o cafenea, iar în urmă cu aproape doi ani, a deschis un restaurant.
A investit peste o sută de mii de euro, iar acum de afacere se alege praful. A avut pierderi de zeci de mii de euro, din martie încoace.
Reînchiderea restaurantului îl duce în pragul falimentului.
Angajaţii vor rămâne şi ei pe drumuri şi nici nu ştiu încotro s-o ia.
„Având în vedere prognoza meteo, se pare că de mâine vom fi nevoiţi să ne limităm doar la partea de livrări sau să punem lacătul. Rămâne de văzut în ce măsură vor fi dispuşi oamenii să comande de acasă. Nu cred că va susţine activitatea firmei, doar partea aceasta de livrări”, a spus Alexandru Ţugui, manager Restaurant Spirit.
„Nu prea ştiu procedurile. Azi am aflat că urmează să se închidă şi mi se pare… nu mă aşteptam la chestia asta. N-am niciun plan. Nu m-am gândit. Probabil voi merge acasă la ai mei, cine ştie? Să lucrez pământul”, a spus Andrei Laţan, ospătar.