Dezvoltarea rapidă a culturii relaxării la nivel local, în ultimii ani, a avut ca efect direct o îmbunătăţire a mediului de lucru din companii. Oamenii au început să fie mult mai interesaţi de modalităţile sănătoase de a trăi, încercând să evite stresul şi să iasă din rutina activităţilor de zi cu zi. Statisticile arată că, de la an la an, angajatorii alocă sume tot mai mari pentru acest gen de activităţi. Într-un astfel de context s-a dezvoltat şi industria fotoliilor de masaj, jucătorii din domeniu fiind tot mai preocupaţi să inoveze şi să aducă în piaţă produse de o calitate excepţională.
„Anul trecut, în domeniul relaxării au fost investite aproape 40 de milioane de euro în România. Nu e puţin, iar tendinţa pentru viitor este de creştere, în special datorită diversităţii pieţei şi a opţiunilor atât de diverse. Spre exemplu, prezenţa unui fotoliu de masaj acasă sau la birou a devenit astăzi un lucru firesc. Dacă în urmă cu cinci-şase ani acest lucru era privit ca o extravaganţă pentru că nu exista o cultură a relaxării în această direcţie, în prezent paradigma s-a schimbat”, spune Adrian Rus, fondatorul Komoder, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de fotolii pentru masaj, pe segmentul premium, din România şi din Europa. „Presiunea atribuţiilor de serviciu, efortul fizic şi intelectual au crescut, iar performanţa e peste tot pusă pe primul plan. Drept urmare, angajaţii ajung să sufere de efectele rutinei şi stresului, propriul organism cedează. Astfel că şi masajul a ajuns să nu mai fie un lux, ci o necesitate pe care o resimţim fiecare dintre noi.”
Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mediafax
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18329