Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm

Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm

Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc să nu excludem din alimentaţie grăsimile, pentru că îşi au rolul bine definit în îndeplinirea funcţiilor organismului.
Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm
17 mart. 2009, 09:31, Ştiinţă-Sănătate

„Grăsimile nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Pe lângă faptul că îmbunătăţesc gustul alimentelor şi sunt o sursă importantă de energie, oferă organismului beneficii specifice fără de care acesta nu poate funcţiona normal”, explică dr. Corina Zugravu, lector universitar la UMF „Carol Davila”.

Află care sunt grăsimile de care trebuie să ne ferim pe www.gandul.info.