Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului

Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului

Persoanele care mănâncă zilnic mere prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer, boli de inimă şi infecţii. Mărul ar putea deveni noul peşte, susţin specialiştii în nutriţie citaţi de site-ul EmaxHealth, deoarece fructul are o serie de efecte benefice asupra organismului, din ce în ce mai multe.
Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului
01 iun. 2010, 11:17, Ştiinţă-Sănătate

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Cornell, mărul previne cancerul. Astfel, susţin specialiştii, fitochimicalele conţinute de mere previn cancerul mamar, după cum au demonstrat testele pe cobai. Autorul studiului, Rui Hai Lui, spune că femeile care mănâncă un măr pe zi prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer mamar.

Citeşte mai multe despre efectele benefice ale mărului pe www.gandul.info.