Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici

Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici

Statisticile privind incidenţa diabetului în România situează ţara noastră pe primele locuri în Europa în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri. Potrivit statisticilor, 600.000 de persoane suferă de această afecţiune, dar numărul real al celor bolnavi depaşeşte un milion.
Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici
02 iun. 2010, 09:28, Ştiinţă-Sănătate

Această categorie de persoane are restricţii alimentare, dar specialiştii în nutriţie susţin că sunt câteva alimente care le reglează nivelul glicemiei din sânge. Astfel, merele cresc speranţa de viaţă în ceea ce priveşte bolnavii de diabet, deoarece acestea sunt bogate în quercetină.

De asemenea, diabeticilor le este recomandat să mănânce jumătate de linguruţă de scorţişoară zilnic, deoarece aceasta echilibrază nivelul de zahăr din organism.

Citeşte mai multe despre leacurile pentru diabetici pe www.gandul.info.