Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân

Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân

Conform unui studiu recent apărut în revista Asociaţiei Americane pentru Studiul Cancerului, grăsimile sănătoase din peşte sunt în topul alimentelor care pot preveni afecţiunile grave.
Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân
12 iul. 2010, 16:50, Ştiinţă-Sănătate

Studiul este primul care demonstrează o legatură clară între consumul de ulei de peşte din suplimente şi scăderea riscului de cancer mamar la femei. Totuşi, medicii spun că este nevoie de înca multe alte cercetări care să confirme sută la sută că doar folosirea uleiului de peşte previne instalarea tumorilor maligne la sân.

Citeşte mai multe despre rolul uleiului de peşte în reducerea riscului de cancer la sân pe www.csid.ro