Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45%

Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45%

Bărbaţii care mănâncă regulat broccoli şi conopidă prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer de prostată, arată un studiu realizat de Institutul Naţional de Oncologie din SUA, potrivit Gândul.
Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45%
14 iul. 2010, 07:19, Ştiinţă-Sănătate

Rezultatele au fost obţinute în urma unei cercetări realizate pe un eşantion de 29.000 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 55 şi 74 de ani, care au fost monitorizaţi pe o perioadă de patru ani. La începutul studiului, bărbaţii nu aveau cancer de prostată. Ei au completat o serie de chestionare referitoare la obiceiurile lor alimentare.

Citeşte mai multe despre cancerul de prostată pe www.gandul.info.