Câini îmbrăcaţi în hăinuţe roşii cu sloganul unui candidat la Primăria Bacău

Candidatul independent la Primăria Bacă Radu Nicolau îşi face campanie îmbrăcând mai mulţi câini comunitari cu hainuţe roşii pe care este scris sloganul său.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Câini îmbrăcaţi în hăinuţe roşii cu sloganul unui candidat la Primăria Bacău

Câini îmbrăcaţi în hăinuţe roşii cu sloganul unui candidat la Primăria Bacău (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul băcăuan a găsit un mod inedit, ieftin şi eficient de a-şi face campanie, îmbrăcând 12 câini comunitari cu hăinuţe pe care este sloganul său.

"Până acum am dus o viaţă de câine şi e timpul să o schimbăm. E un mijloc eficient de promovare a mesajului meu pentru că ei merg în tot oraşul. Am şi eu câini şi sunt iubitor de animale şi vreau să pornesc de la rezolvarea problemelor mici, cum sunt cele legate de câinii comunitari", a declarat, miercuri, Radu Nicolau, candidat independent la Primăria Bacău.

În Bacău sunt aproximativ 2.000 de câini comunitari, iar candidatul independent speră să poată folosi cel puţin 20 dintre ei pentru campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici