Consilierul municipal Elena Trican, candidatul PC la Primăria Ploieşti

Consilierul municipal ploieştean Elena Trican, singurul reprezentant al Partidului Conservator în Consiliul Local Ploieşti, a fost desemnat candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar al municipiului Ploieşti.

Urmărește
285 afișări
Imaginea articolului Consilierul municipal Elena Trican, candidatul PC la Primăria Ploieşti

Partidul Conservator

Elena Trican, singurul reprezentant al PC în Consiliul Local Ploieşti, a fost desemnată candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti, candidatura acesteia fiind anunţată oficial luni, într-o conferinţă de presă.

Trican, care în anul 2004 a fost aleasă consilier local pe listele PD, fiind la acea vreme preşedinte al PD Ploieşti, s-a înscris în PC la scurt timp după alegerile locale din 2004.

După ce fostul lider al PC Prahova, Florin Anghel, a fost exclus din PC şi întreaga conducere a PC Prahova a fost demisă, Trican a rămas în partid, ocupând funcţia de preşedinte al filialei municipale Ploieşti. Aceasta a declarat, luni, că numele său a fost singurul propus pentru candidatura la Primăria Ploieşti şi că această candidatură a fost validată de către conducerea centrală a partidului.

Ea a mai spus că va avea o campanie electorală decentă, care nu va costa mulţi bani şi că, pe parcursul acestei campanii electorale, va face unele "dezvăluiri" legate de activitatea actualei administraţii locale.

Elena Trican a mai declarat că se vede intrând în turul doi al alegerilor locale, având drept contracandidat pe reprezentantul PDL, Andrei Volosevici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici