Daniela Popa: PC nu mai este un partid de lider, este un partid de echipă

Preşedintele PC, Daniela Popa, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la lansarea candidaţilor partidului din Alba pentru alegerile locale, că PC "nu mai este un partid de lider, ci este un partid de echipă", ea cerându-le membrilor formaţiunii să demonstreze că sunt cu adevărat o echipă de acţiune.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Daniela Popa: PC nu mai este un partid de lider, este un partid de echipă

Daniela Popa: PC nu mai este un partid de lider, este un partid de echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi doresc ca PC să fie într-adevăr o echipă, aşa cum este şi la centru. PC nu mai este un partid de lider, este un partid de echipă. Haideţi să demonstrăm cu toţii că suntem o echipă modernă, o echipă de acţiune, o echipă care se bazează pe fapte. Faptele trebuie să fie argumentul fiecăruia dintre noi", a spus Popa.

Liderul PC a atras atenţia conservatorilor din Alba că actuala campanie electorală este o campanie "extrem de dură", în care celelalte partide se întrec într-un afişaj excesiv.

"După cum vedeţi, contracandidaţii noştri au buzunarele doldora de bani şi investesc sume colosale în campania electorală. Cum reuşim noi să învingem în aceste condiţii? O singură cale este calea de succes: aceea de a vorbi cu oamenii. Vă rog să nu ezitaţi, să nu existe nicio localitate în acest judeţ în care să nu deschideţi fiecare poartă a unei gospodării, fiecare uşă a unui apartament. Vorbiţi cu fiecare om în parte, vedeţi ce probleme are şi veniţi cu soluţii locale", a adăugat Daniela Popa.

Liderul PC le-a cerut colegilor de partid din Alba să vină cu soluţii, cu programe şi proiecte şi să facă o campanie corectă, serioasă şi responsabilă.

Daniela Popa a transmis participanţilor că a mers în multe locuri din ţară şi a observat că sunt foarte mulţi oameni care vor să voteze o schimbare reală, iar în cabina de vot aceşti oameni "vor uita de pomenile electorale şi vor vota oamenii care sunt diferiţi, oamenii care sunt diferiţi de furt, care sunt diferiţi de minciună, care sunt diferiţi de corupţie, care sunt diferiţi de iresponsabilitate”.

Preşedintele Partidului Conservator a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor din Alba ai partidului pentru alegerile locale din acest an. Acţiunea s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, evenimentul începând cu aproape o oră întârziere şi desfăşurându-se cu sala pe jumătate goală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici