Daniela Popa: PNL şi PDL profită de beneficiile materiale ale puterii

Preşedintele PC, Daniela Popa, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PC din Bistriţa-Năsăud, că electoratul trebuie informat că atât PNL, aflat la guvernare, cât şi PDL, care are reprezentanţi în administraţia publică, sunt partide care "profită de beneficiile materiale ale puterii".

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Daniela Popa: PNL şi PDL profită de beneficiile materiale ale puterii

Daniela Popa: PNL şi PDL profită de beneficiile materiale ale puterii

"Ne confruntăm cu contracandidaţi care investesc sume colosale în această campanie electorală. Au buzunarele pline din aceşti patru ani de guvernare, dar noi putem face o campanie care necesită, e adevărat, foarte multă muncă, dar este cu reuşită, este campania din om în om. În această campanie electorală, să nu existe gospodărie căreia să nu-i deschideţi poarta, să nu existe locuinţă căreia să nu-i deschideţi uşa. Să vorbiţi cu fiecare om în parte să spuneţi ce a făcut şi ce vrea să facă PC. Să spuneţi că PC are cea mai dinamică agendă legislativă. Noi suntem partidul care avem un pachet de legi pentru pensionari. Vrem crearea fondului de solidaritate pentru ei, vrem reducerea TVA la alimentele de bază, vrem neimpozitarea profitului reinvestit. Să spuneţi oamenilor că PC a avut puterea de a pleca de la guvernare din cauza PD, PNL şi UDMR care nu au fost de acord cu aceste iniţiative ale noastre şi să le mai spuneţi oamenilor că PC a stat departe de beneficiile materiale ale puterii, beneficii de care profită astăzi PNL care este la guvernare şi PDL care, chiar dacă nu mai are miniştri, are reprezentanţi în administraţia publică şi au acces la resursele guvernării. Aceste lucruri trebuie spuse oamenilor", a declarat Daniela Popa.

Totodată, preşedintele PC a spus că, fiind primele alegeri locale pe care România le are ca stat membru al UE, este necesar ca această schimbare care a început la 1 ianuarie 2007 să se continue şi să fie mai aproape de fiecare român şi de nivelul de viaţă din Europa.

"PC şi noi toţi considerăm că proiectele şi programele europene sunt extrem de importante, pentru că asta înseamnă bani, locuri de muncă, dezvoltare pe termen lung. Numai aşa se pot dezvolta şcolile şi spitalele, numai aşa se pot repara drumurile şi canalizarea, numai aşa se poate dezvolta agricultura. Dar, pentru a pune în practică aceste proiecte, avem nevoie de încrederea şi votul oamenilor", a adăugat Daniela Popa.

Liderul PC a mai spus că s-a deplasat în toate judeţele ţării şi a vorbit cu oamenii.

"Mi-am dat seama că, de data aceasta, vor altceva. Fiţi convinşi că în cabinele de vot va conta mai puţin cât de plin e buzunarul cu bani şi pomana electorală care se dă şi se va pune ştampila pe omul diferit de furt, de minciună, de corupţie şi iresponsabilitate", a adăugat Popa.

Peşedintele PC i-a sfătuit pe candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri să abordeze problemele comunităţii locale şi să vină cu soluţii.

"Deviza PC în patru ani a fost să fim şi la guvernare, şi în Parlament, au fost programe şi proiecte pentru oameni şi mai puţine vorbe. De aceea, spuneţi-le oamenilor să evalueze cu exigenţă cât s-a realizat din ce s-a promis acum patru ani şi să ţină cont de asta când vor vota şi acolo unde nu s-a realizat ce s-a promis, să voteze schimbarea, sancţionându-i pe cei care le-au oferit vorbe în loc de fapte şi pomeni în loc de programe", a adăugat liderul PC.

Preşedintele PC, însoţit de deputatul Corneliu Ciontu, a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PC din Bistriţa-Năsăud pentru alegerile locale. Evenimentul a fost găzduit de un complex de distracţii din Bistriţa şi la el au participat peste 200 de persoane.

Preşedintele filialei judeţene a PC, Ionel Tompa, i-a oferit Danielei Popa un buchet de flori deoarece a aflat că aceasta şi-a sărbătorit de curând ziua de naştere.

Consilierul judeţean Gheorghe Pop, preşedintele organizaţiei muncipale, i-a mulţumit Danielei Popa pentru prezenţă şi a invitat-o să se simtă ca acasă.

Toate acestea în condiţiile în care după congresul PC în care Daniela Popa a fost aleasă preşedinte, filiala Bistriţa-Năsăud a declarat public că nu o recunoaşte ca lider naţional, iar dacă va veni în judeţ nu va fi tratată ca preşedinte de partid, ci ca simplă persoană.

Candidatul PC la şefia Consiliului Judeţean este deputatul Viorel Pupeză, fost lider judeţean al PSD, iar la Primăria Bistriţa Ionel Tompa, în prezent vicepreşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici